Sink

Sink er et klassisk byggemateriale som er vedlikeholdsfritt. Det kan leveres i flere fargekombinasjoner.

Sink er lett å forme og egner seg meget godt til taktekking og fasade. Med sink på tak og fasade, kan en skape sitt eget personlige uttrykk. Sink danner sin egen patina og skal ikke, som andre fasader, vedlikeholdes - den skal bare nytes. Med sink kan en lage spennende fasader og flotte tak med levetid opp mot 100 år og lenger.

Sinken finnes i flere varianter som:

Valseblank:
Det klassiske materialet for alt blikkenslagerarbeid i false- og loddeteknikk. Naturlig patina som dannes av værpåvirkning, beskytter materialet og gjør vedlikehold og stell overflødig.


Forpatinert blågrå:

Materialet som er "forpatinert" fra fabrikk, sikrer at overflaten straks får det blågrå utseendet. Forpatinert blågrå anbefales særlig til utseendemessig krevende tak- og fasadeflater, deksler og takrennesystemer. Fasader bør helst alltid utføres med forpatinert blågrå. 


Forpatinert skifergrå:
Med overflatekvaliteten "forpatinert skifergrå", er det også en mørk variant av sitt økologiske materiale. Dette umiskjennelige utseendet, de mangfoldige utformingsfordelene og de velprøvde bearbeidingsegenskapene gjør forpatinert skifergrå forutbestemt til prosjektering og realisering av fremragende metalliske bygninger og tilbehør.


Under fanen "Bedriftskunder" finner du referansebygg utført i sink.

Share with Friends

Kontakt oss

51 82 75 80

jjs@jjs.no
J. JOHNSEN & SØNNER AS|Moseidveien 1, 4033 Stavanger|Telefon 51 82 75 80|jjs@jjs.no|Utviklet av NetPower